Zgjidhni gjuhën tuaj

german english spanish french russian albanian bosnian

Përkthyer me

die zieglerschen - kush jemi ne

Die Zieglerschen janë një kompani që kujdeset dhe ndihmon njerëzit. Selia është në Wilhelmsdorf, një qytet në Suabinë e Epërme. Die Zieglerschen u themeluan më shumë se 180 vjet më parë dhe që atëherë kanë hapur shumë institucione të ndryshme. Këtu përfshihen klinikat, qendrat e të moshuarve, shkollat, vendet për personat me aftësi të kufizuara, shkollat ​​me konvikte, kopshtet e fëmijëve, qendrat e terapisë dhe qendrat e këshillimit. Në total ka rreth 60 vendndodhje midis Shtutgartit dhe Liqenit të Konstancës ku Die Zieglerschen ofrojnë shërbimet e tyre.

Die Zieglerschen i përkasinDiakonie.Diakonie do të thotë shërbim për njerëzit që kanë nevojë për ndihmë. Është një nga kishat protestante në Gjermani.

Kujdesi për të moshuarit

Kujdesi për të moshuarit

Në kujdesin geriatrik, ne mbështesim njerëzit që janë të moshuar dhe kanë nevojë për ndihmë. Ne kujdesemi për ta në shtëpi ose në një shtëpi të moshuarish.

Ndihma për personat me aftësi të kufizuara

Ndihma për personat me aftësi të kufizuara

Në ofrimin e ndihmës për personat me aftësi të kufizuara, ne shoqërojmë fëmijët, të rriturit dhe të moshuarit me aftësi të kufizuara. Qëllimi ynë është një shoqëri gjithëpërfshirëse.

Qendra e të folurit të dëgjimit

Qendra e të folurit të dëgjimit

Në Qendrën e Gjuhëve të Dëgjimit ne mbështesim fëmijët dhe të rinjtë që kanë probleme me dëgjimin dhe të folurin.

Mirëqenia e të rinjve

Mirëqenia e të rinjve

Në mirëqenien e të rinjve ne ndihmojmë të rinjtë që kanë vështirësi në shkollë ose me prindërit e tyre.

Ndihmë për varësinë

Ndihmë për varësinë

Në mbështetjen e varësisë, ne trajtojmë njerëz që janë të varur nga alkooli, droga ose mjekimi.

Dhe
e cila
Puna

TË PËRSHTAT PËR JU?

Suabia e Epërme

Ka disa lokacione dhe gjithashtu selitë në këtë rajon Zieglerschen. Suabia e Epërme është e njohur për peizazhin e saj të bukur. Zona eshte e qete dhe rurale.

Suabia e Epërme

Ka disa lokacione dhe gjithashtu selitë në këtë rajon Zieglerschen. Suabia e Epërme është e njohur për peizazhin e saj të bukur. Zona eshte e qete dhe rurale.

Liqeni i Konstancës

Ka edhe vende në Liqenin e Konstancës Zieglerschen. Liqeni i Konstancës është një liqen i madh që lidh Gjermaninë, Austrinë dhe Zvicrën. Rajoni rreth liqenit të Konstancës ofron shumë aktivitete të kohës së lirë si udhëtime me varkë, pishina dhe ngjarje të ndryshme.

Liqeni i Konstancës

Ka edhe vende në Liqenin e Konstancës Zieglerschen. Liqeni i Konstancës është një liqen i madh që lidh Gjermaninë, Austrinë dhe Zvicrën. Rajoni rreth liqenit të Konstancës ofron shumë aktivitete të kohës së lirë si udhëtime me varkë, pishina dhe ngjarje të ndryshme.

Shtutgarti dhe zonat përreth

Ka edhe vende pranë Shtutgartit Zieglerschen. Shtutgarti është kryeqyteti shtetëror i Baden-Württemberg dhe ofron një infrastrukturë të mirë si dhe oferta kulturore si muzetë dhe teatrot.

Shtutgarti dhe zonat përreth

Ka edhe vende pranë Shtutgartit Zieglerschen. Shtutgarti është kryeqyteti shtetëror i Baden-Württemberg dhe ofron një infrastrukturë të mirë si dhe oferta kulturore si muzetë dhe teatrot.

Përdorni Ctrl+Scroll për të zmadhuar hartën

Google
Të dhënat e hartës ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Të dhënat e hartës ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Foto

Mezi presim t'ju shohim!

Mezi presim t'ju shohim!

Viti social vullnetar

ta njohesh

Viti social vullnetar

Dëshironi të njihni jetën në Gjermani dhe të përmirësoni gjermanishten tuaj? A mund ta imagjinoni të kujdeseni për njerëzit dhe të bëni punë sociale këtu? Pastaj bashkohuni me Shërbimin Social Vullnetar Ndërkombëtar! Ti punon për ne, Zieglerschen. Por partnerët tanë, kjoDiakonische Werk  ose Via e. V., organizoni gjithçka për ju.

Gjithçka që duhet të dini për Vitin Social Vullnetar:

  • Ju jeni midis 18 dhe 26 vjeç.
  • Ju duhet të keni njohuri bazë të gjermanishtes (niveli A2 ose B1)
  • Ju merrni 450 euro në muaj.
  • Ju jetoni falas në një apartament të përbashkët me vullnetarë të tjerë nga e gjithë bota.
  • Viti social vullnetar zgjat 12 muaj.
  • Ju do të merrni një kurs gjermanisht falas.
  • Ne do t'ju ndihmojmë të merreni me autoritetet gjermane.

Lexo më shumë "

Kontaktoni

Stefanie Meyer
07503 929-258
Shkruani e-mail

Dëshmi

Albin Malaj, nënkryetar i shërbimit të infermierisë
në stacionin social Diakonie në Biberach

»Unë jam 24 vjeç dhe vij nga Kosova. Kam pesë vjet që jam në Gjermani. Në kohën e lirë merrem shumë me sport. Më pëlqen edhe të lexoj. E dua punën time sepse është stresuese. Më pëlqen, më lëviz mendjen dhe shpirtin.”

Dëshmi

Fatlind Gashi, infermier geriatri
në Katharinenstift Esslingen
 

“Unë vij nga Kosova dhe kam katër vite që punoj në Gjermani. Ndihem rehat në punë dhe kaloj shumë mirë me të gjithë. Cilësia e jetës në Gjermani është shumë e lartë.

Dëshmi

Rita Lema-Dechassa, asistente e kujdesit geriatrik
në Qendrën e Lartë Wannweil
 

»Kam lindur në Etiopi dhe tani punoj për ta Zieglerschen. Më pëlqen të jem këtu sepse puna ime është si një familje për mua. Më pëlqen njerëzia.”

Dëshmi

Agnes Wilson, praktikante
në Karolinenstift Tübingen

“Sapo erdha nga India dhe po punoj me ta Zieglerschen trajnimi në infermieri. Më ndihmojnë shumë kolegët dhe të moshuarit janë të mirë. Tübingen është një qytet i bukur dhe ka edhe më shumë njerëz nga India këtu. Do të doja të qëndroja këtu.”

Dëshmi

Albin Malaj, nënkryetar i shërbimit të infermierisë
në stacionin social Diakonie në Biberach

»Unë jam 24 vjeç dhe vij nga Kosova. Kam pesë vjet që jam në Gjermani. Në kohën e lirë merrem shumë me sport. Më pëlqen edhe të lexoj. E dua punën time sepse është stresuese. Më pëlqen, më lëviz mendjen dhe shpirtin.”

Dëshmi

Fatlind Gashi, infermier geriatri
në Katharinenstift Esslingen
 

“Unë vij nga Kosova dhe kam katër vite që punoj në Gjermani. Ndihem rehat në punë dhe kaloj shumë mirë me të gjithë. Cilësia e jetës në Gjermani është shumë e lartë.

Mirë se vini!

Punonjësit nga Zieglerschen mirëpresim kolegët e tyre të rinj

doni të dini më shumë? Na pyesni!

Linda Schraudolf

Personale

Linda Schraudolf

Konsulent ndërkombëtar për rekrutimin e personelit

+49 7503 929-406
Shkruaj një email

Elena Schlegel

Personale

Elena Schlegel

Konsulent ndërkombëtar për rekrutimin e personelit

+49 7503 929-439
Shkruaj një email

Stefanie Meyer

Personale

Stefanie Meyer

Personi kontaktues për shërbimet vullnetare ndërkombëtare

+49 7503-929-258
Shkruaj një email

Gjithashtu interesante

Logoja e Ziegler © 2017 The Zieglers